9. jun, 2019

Bezoek Robert en Nicole Westerveld

Vandaag genoten van een fijn samenzijn met Robert en Nicole Westerveld. Robert verzorgde de preek n.a.v. Pinksteren, de Heilige Geest is gegeven aan iedereen die gelooft. Dat maakt o.a. dat wij, met voor ons wild vreemde mensen die ook geloven in God en zijn Zoon de Here Jezus, een klik hebben. De Heilige Geest verbindt. Zij hebben dat mogen ervaren in hun zendingswerk in Papoea nieuw Guinea maar ook wij hebben dat mogen ervaren als gasten bij ons de dienst kwamen bijwonen in de Gemeente.

Na de dienst hebben we samen gegeten, iedereen had wat gemaakt, dan wel meegenomen. Zo konden we genieten van Indische nasi met kipsaté, gemengde salades, gehaktballetjes in tomatensaus en stokbrood, meloen/perzik en kroepoek/casavechips.
Het was fijn om samen de maaltijd te gebruiken en van gedachten te wisselen, elkaar op te bouwen. Daarvoor heeft God de Gemeente ook gegeven. Om een steun voor elkaar te zijn, elkaar te bemoedigen en voor elkaar te bidden, onderwijs te krijgen en samen Hem toe te zingen.

Het was een Gezegend samenzijn vanmorgen.

Deel deze pagina